Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Πρωτομαγιά στο Οροπέδιο, η καλύτερη πρόταση


Δεν υπάρχει καλύτερη εκδρομική πρόταση για την πρωτομαγιά από την επίσκεψη στο Οροπέδιο Λασιθίου! Στο Οροπέδιο η πρωτομαγιά είναι πραγματικότητα! Τα λουλούδια και τα δέντρα είναι ολάνθιστα, ο βουνίσιος καθαρός αέρας αναζωογονεί, τα τρεχούμενα κρυστάλλινα νερά δροσίζουν όλες τις αισθήσεις!



 Πολλά μπράβο στο Σύλλογο Αλατσατιανών Ηρακλέιου  που διοργανώνει Πρωτομαγιάτικη μονοήμερη εκδρομή στο Οροπέδιο Λασιθίου και καλεί τα μέλη και τους φίλους του που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν.

Έναρξη εκδρομής από τη Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου στα Νέα Αλάτσατα στις 09:00.

‘’Η διαδρομή της εκδρομής μας θα είναι μέσω της εθνικής οδού Ηρακλείου Αγίου Νικολάου, στρίβουμε δεξιά προς Οροπέδιο Λασιθίου, μέσω Ποταμιών περνάμε περιμετρικά του φράγματος Αποσελέμη, Σφεντύλι, προς Αβδού και Κερά. Στάση στο μοναστήρι της Παναγίας Καρδιώτισσας και για καφέ στην Κερά.

Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς οροπέδιο (γύρος Οροπεδίου) και γευματίζουμε σε τοπική ταβέρνα στο Τζερμιάδο (για φαγητό και ό,τι προκύψει).

Μετά το γεύμα επίσκεψη στη μονή Κρουσταλένιας και κατευθυνόμαστε μέσω Ποτάμων, Αμυγδάλοι, Βρύσες προς Νεάπολη όπου και θα έχομε στάση για απογευματινό καφέ και το βραδάκι επιστροφή για Ηράκλειο”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

Τηλέφωνα επικοινωνίας κα Χατζηαδάμ (6951004144) κος Καλυβάς (6944467040), σύλλογος (2810231933) κα Καρδαμάκη (2810231953)και e-mail στο info@ alatsata.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: