Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Κωστής Σιγανός αντιδήμαρχος Οροπεδίου: Πληρώνουμε τηλεόραση αλλά τηλεόραση δεν βλέπουμε!!!

Με επιστολή του στους Βουλευτές του Νομού Λασιθίου ο Αντιδήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου κ. Κωστής Σιγανός ζητά παρέμβαση για τον αποκλεισμό των Δημοτών  από την  τηλεοπτική ενημέρωση που ενώ συνεχίζουν να καταβάλουν εισφορές για τη δημόσια τηλεόραση, τηλεόραση δε βλέπουν...
διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:


"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, ένας δήμος με πολλά πολλά προβλήματα και πολλές ιδιαιτερότητες  δεν έχει καλυφθεί μέχρι και σήμερα από το ψηφιακό σήμα Digea.
Έπειτα από επικοινωνία που είχαμε με την εν λόγω εταιρία ενημερωθήκαμε ότι έχουν αποπερατωθεί οι εργασίες κάλυψης ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος.
Στο δήμο μας αντιμετωπίζουμε έντονα καιρικά φαινόμενα κατά τους χειμερινούς μήνες με αποτέλεσμα οι βλάβες στους αναμεταδότες που μέχρι σήμερα εκπέμπουν αναλογικά να είναι πάρα πολύ συχνές.
Οι δημότες για πολλοστή φορά μένουν αποκομμένοι από την τηλεοπτική τους ενημέρωση.
Παρόλα αυτά συνεχίζουν να καταβάλουν τις αντίστοιχες χρεώσεις για δημόσια τηλεόραση στη ΔΕΗ. Μια δημόσια τηλεόραση που στο δήμο μας δεν εκπέμπει.
Θα θέλαμε την δική σας παρέμβαση ούτως ώστε να καλυφθεί άμεσα και δια παντός ΟΛΟΣ ο δήμος μας με  το ψηφιακό σήμα Digea".

Δεν υπάρχουν σχόλια: