Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Οι μάσκες πέφτουν: Ασθενοφόρο 4Χ4, δεν έφτασε ποτέ στο Οροπέδιο!

Ο Αντιδήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Κωστής Σιγανός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, αφαιρώντας σε όλους τους αρμοδίους και κυρίως την Πολιτική Ηγεσία του ΕΚΑΒ το δικαίωμα να ισχυριστεί άγνοια για τις ελλείψεις στο Οροπέδιο που μπορεί να στοιχίσουν ανθρώπινες ζωές. 
Όπως ο ίδιος σημειώνει: "Παρόλο που μας είχαν υποσχεθεί ασθενοφόρο 4X4 αυτό δεν έφτασε ποτέ. Όπως ποτέ δεν έφτασαν και τα  2 άτομα πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ (υπενθυμίζουμε τη συνάντηση Δημάρχων Λασιθίου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λ. Γρηγοράκο στις 16/9/14). Το αποτέλεσμα προφανές: Ακάλυπτες βάρδιες και δυσκολία αντιμετώπισης περιστατικού όταν έχει χιόνια ή παγετό. Θέτω όλους τους αρμόδιους και κυρίως την Πολιτική Ηγεσία προ των ευθυνών τους, αν συμβεί το παραμικρό!
Στο Ηράκλειο έχουν 5 ασθενοφόρα τέτοιου τύπου, στα Χανιά 2, στο Ρέθυμνο 1, στον Αγ. Νικόλαο 2, στην Ιεράπετρα 1 και στη Σητεία 1. Στον πλέον ορεινό Δήμο της Κρήτης, στο Οροπέδιο Λασιθίου, εκεί που αυτονοήτως υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη, όπως απέδειξε και η πρόσφατη χιονιά, ΜΗΔΕΝ."
Πολίτες ενός κατώτερου θεού οι Λασιθιώτες;;;  Οι απόκριες τέλειωσαν. Οι μάσκες πέφτουν.... Αλίμονο να μην αποδειχθεί Κυριακή κοντή γιορτή

Δεν υπάρχουν σχόλια: